tisdag 25 februari 2020

Annabelles 14 års-firande!

Hej alla fina bloggläsare! 

Här kommer en liten uppdatering från helgen. 

I fredags blev det en skön hemmakväll med en av familjens absoluta favoritmiddagar. Det är helstekt kyckling med knaperstekt skinn, kokt potatis, skysås, broccoli, rödkål, 
gele´och inlagd gurka. Det är svårslaget om du frågar oss. Det blev "På spåret" förstås och därefter en riktigt bra kriminalare av dansken Adler Olsen.  


På lördagskvällen grattade vi finaste brorsdottern Annabelle som fyllde 14 år den 17/2. Vart tog alla dessa åren vägen? Det känns inte alls länge sedan som vi träffade henne för allra första gången i Kuala Lumpus i Malaysia. En liten söt, sprallig bebis som vi alla ville pyssla om och gosa med. Våra barn var då 12 och 14 år och 
tyckte att det var så kul med en liten kusin.   

Jo, hon är faktiskt född i Malaysia och vi var hela familjen där och hälsade på när Annabelle var nyfödd. Härliga minnen med bebisgos och annorlunda miljö och klimat.   

Men nu åter till nutiden.....

Annabelle fick många paket och blev så nöjd och glad. Vi fick god mat, gott vin, cupcakes, kaffe, rom och godis. Johanna hade gjort ett kul och uppskattat quiz med musik och frågor om Annabelle.  Sen lekte vi verb-leken som är mycket roligare än den låter, tittade på Mello och hade det bra på alla sätt.   

Jakob, Sofia, Johanna, Oliver,mina föräldrar samt Mårten och jag där denna kväll.  

En lite suddig bild på Henning, men den får vara med ändå! 

Annabelles matportion, fint upplagt och som gjord för blogg och instagram.
Jennifer hade gjort en jättegod kycklinggratäng med mango. 

Här är hon, fina 14-åringen Annabelle! 

Det blev ett kärt återseende mellan de här två som inte hade setts på några dagar! 


Oliver tar för sig av den goda maten! 



Goda chokladcupcakes med 14 ljus.






Tusen tack till dig Annabelle och din familj för ett jättetrevligt kalas!

Idag blåser det full storm igen och det är skönt att få vara inomhus. Om en stund ska vi äta fastlagsbulle, dricka kaffe och titta på Mandelmanns. En helt okej "fettisdag", om ni frågar mig.   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar