söndag 26 april 2020

Inställd resa och tankar kring tidigare resor.

Sitter här och tänker på att, visst vi kommer att kunna resa runt i världen igen i framtiden men samtidigt så är man så glad att man har passat på att göra många trevliga resor tillsammans med barnen under deras uppväxt. Dels för att de nu är vuxna och det blir inte på samma sätt och dels för att det ser lite annorlunda ut i världen numera, inte bara avseende den pågående pandemin utan även utifrån att vi måste tänka mera på vårt klimat och inte flyga i onödan. Flygresorna kommer dessutom att bli betydligt dyrare framöver. 

Vi har i alla fall gjort flera långresor som varit fantastiska och innehållsrika och minnesvärda på alla sätt bl.a  tre veckors Roadtrip i USA, New York, Florida, två veckor till Malaysia och Singapore. Vi har även besökt de flesta storstäderna i Europa och vissa flera gånger. Många upplevelser och intryck har det blivit.

Om några veckor skulle maken och jag åkt på en vandringsresa till Italien. 
Det får bli en annan gång, ett annat år och det är helt okej förstås. 
Vi skulle bl.a vandra i Cinque Terre, vilket säkert är en upplevelse.  
      
Nåväl, idag blir det fix i trädgården, sortering i något skåp, läsning. Johanna och jag ska kolla tavlor till deras lägenhet också. Vi börjar på vår vind.

Mårten ska köra och hjälpa Jakob och Sofia med några småsaker i Malmö och 
jag ska skicka med kycklinggratäng och en rabarberpaj till dem.  

Ha en fin söndag och kram på er! 
Håll avstånd, tvätta händerna och njut av allt det gröna och sköna. 

@nneli







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar