torsdag 3 november 2022

Höst i köket!

Hej på er alla och hoppas att ni har det bra! Oktober har övergått i november och den riktiga höstmånaden är här. Men jag såg någon som kallade november för novent och syftade då på att vi kan förbereda för advent, pyssla lite och fixa istället för att tänka på november som en blåsig och regnig månad. Visst, det är mörkt tidigare på kvällarna nu sedan vi övergick till vintertid, men man vänjer sig ganska snabbt.  Jag gillar att kunna läsa, ha små fikabjudningar, tända ljus, se en bra film m.m. i hemmets lugna vrå. Jag gillar också att ta kvällspromenader. Då märker man att de allra flesta har dragit ned på antalet tända lampor hemma. Det har även vi gjort, vilket är ganska självklart i dessa energispartider.  

Men så skönt att efter promenaden, ta en kopp kaffe och sjunka ned i fåtöljen med ett korsord, en bra serie, film eller en god bok.

På bilderna är det lite höst på köksbordet i form av grenar i fina färger från trädgården, kastanjer, kottar, fröställningar, mandlar och andra naturfynd på tennfaten och i 
sommarens loppisfyndade skål på fot. 

Ha en fin fortsättning på kvällen alla,  och kram på er!

@nneli 
           




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar