En långhelg är förbi och den har gått i vårens tecken.
Vi har hunnit med att träffa familj och vänner, ätit och druckit gott,
fixat i trädgården, solat, läst, promenerat och vilat.
Vi har bl.a ätit nedanstående laxrätt.
Så enkel och god när fantasin, orken och tiden inte finns.
Lägg laxfile´r i portionsbitar i en smord, eldfast form.
Häll på hemlagad pesto ( självklart så fungerar det med pesto på burk också 😉).
Salta och peppra.Tillsätt grädde ( matlagningsgrädde eller vispgrädde )
efter tycke och smak. Riv lite ost över.
In i ugnen ca 20 minuter 200 grader.
Servera med hemlagat potatismos, färsk sparris med lite olja,
flingsalt och rostade solroskärnor samt ev. en grönsallad.
| Det har även blivit en och annan whisky. 😊 |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar