lördag 5 april 2014

Sockerbullsbak.

Hej på er alla! 
Det har varit glest med inlägg från mig denna lördag. 
Jag har haft datorkrångel,men nu fungerar det igen. Puh....
Här är mitt påskarrangemang från Passiflora event ännu en gång. 
Måste ju passa på innan det vissnar.  
 

Detta är min fina vinst från Passiflora. Två vinnare drogs och jag var den ena.
Så fin Balkansippa som jag ska plantera ut i trädgården sen. 

Underbar färg på denna söta sippa.

Idag tog jag fram den här gamla trotjänaren. Detta är en nyutgåva. Jag har dock ett gammalt ex  kvar också i kökslådan (av nostalgiskäl).
Denna nya är helt fläckfri ( ännu så länge)

Sockerbullarna på jäsning.

Mmmm, nybakade sockerbullar med en kopp kaffe. 

Bullarna är fyllda med vaniljkräm och efter gräddningen doppade i smält smör och socker. Ni förstår hur gott de smakar.
Enkla att göra dessutom. Hojta till om ni önskar receptet.

Kram på er alla och ha en fin lördagskväll. Det ska vi ha.... 


2 kommentarer:

  1. Gärna recept tack!!! Kan man frysa dom??

    SvaraRadera
  2. Japp, man kan frysa dem. Lägg dem då gärna i en kakburk.Om man lägger dem i påsar så kan de bli lite kladdiga. Jag lägger upp receptet i ett inlägg på bloggen snarast. Kram så länge....

    SvaraRadera