söndag 21 juli 2019

Underbar helg med familjen!!




En av alla fina sommardagar i Vitemölla hade vi helgbesök av både Johanna och Oliver och Jakob och Sofia! Lika ljuvligt väder som gäster! Vi solade, badade ( inte jag!!), 
åt gott, firade att det är sommar, var på loppis, spelade kort och hade det bra på alla sätt. Tyvärr var Oliver iväg på svensexa på lördagen.

Loppis i Simrishamn, som alltid på lördagsmorgnarna och denna lördag fick jag som sagt sällskap av Jakob och Sofia som gick upp tidigt för att hänga med. 


Ett helt stånd med retrokläder. 
      

Hos detta glada och mycket sympatiska par fick man betala vad man ville för prylarna. De spelade dessutom en liten trudelutt på gitarren och bjöd på nygräddade pannkakor. Härligt inslag på loppisen. 



Jakob, Sofia och Mårten väntar tålmodigt på att jag ska bli klar med mina inköp,
då stranden väntar...... 

På hemvägen stannade vi för att dofta på den ljuvliga "Honungsfacelian" som doftar sött och gott! Plockade med några kvistar hem och de stod fint i minst en vecka och doftade som sagt underbart gott.   



Vi stannade även på Orelund och köpte frukt och grönt. 

På lördagskvällen fick vi besök av barnens kusin Johan och
hans Risa och vi åt alla tillsammans. 

Ett av sommarens fynd, en bonbonjär. 


Jakob och Sofia bjöd på skumpa!



Tre kära "ungar"!!


Jättetrevlig helg tillsammans med familjen på en skön plats!

Idag är det söndag och det har gått några veckor. Vi har varit på Österlen igen för att maken skulle medverka på tennistävlingar, men mer om detta senare.

Ha en fin dag kära ni, och kram på er!

@nneli 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar