onsdag 10 januari 2018

Kvällskaffe och juridikstudier.

Godkväll i stugorna! 

Här har vi precis ätit middag och nu blir det kvällskaffe i soffan. 

Jakob har precis ringt och fått lite matlagningstips och Johanna har gett sig iväg till Lund för träff med de nya kursarna. 

Hon har idag påbörjat sina juridikstudier på Juridicum i Lund. Hon fick lite blodad tand när hon pluggade till kriminolog. Dessutom var det ganska svårt att få ett jobb som verkade intressant som just kriminolog. Hon sökte in till juristprogrammet och kom in och idag började hon alltså plugga igen! Vi önskar henne all lycka till med utbildningen och hoppas att hon ska trivas bra. Det kändes så idag sa hon efter att ha träffat kursare, fått en del material och kollat in lokalerna på Juridicum. Många roliga saker kommer att hända den närmsta tiden med sittningar av olika slag, fadderträffar och annat. Sen blir det mycket studier också förstås. 📖. 
Hon har bl.a fått en specialväska som lagboken ska bäras i. 😊 

Om något spännande jobb skulle dyka upp under utbildningen kommer Johanna troligtvis att ta studieuppehåll och känna sig för. 

Nu är allt som vanligt igen på mitt arbete, då både kolleger 
och elever är tillbaka efter jullovet och det känns bra.

I morgon är det dock min lediga dag och det gillas förstås.



Kaffet dricks ur en av mina favoritmuggar. Design: William Morris.  

Om ni tycker att ljusstaken på bilden är fin, så kan jag berätta att den är inköpt på Center Syd, i en liten inredningsaffär där. Den påminner lite om Klongs ljusstakar. Jag har ju en Klong i silverfärgat. Den här är i mässing och kostar ca en tiondel av priset. Det får bli dagens lilla tips. 



Ha en fortsatt skön kväll alla!

Kram från @nneli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar