söndag 12 mars 2017

Fotbollsmatch mot Limhamn i strålande solsken och en ny juicebringare..


Johanna och jag var ju iväg och tittade på Oliver när han spelade match mot Limhamn igår eftermiddag. Och även om det var en fin och ganska varm dag igår så var det banne mig kallt och lite blåsigt ändå på Dalbys idrottsplats. Helt otroligt så många gånger man har stått/suttit och frusit där under årens lopp. När Jakob spelade fotboll så minns man förutom att det var spännande och kul att följa matcherna att det var så jäkla kallt. Man var alltid blåfrusen om händer och fötter och nästipp. Igår var det dock lite bättre men skönt nej, det var det inte trots att man kunde gå iklädd endast jeans och en tröja hemma i trädgården. 

Nåväl, det var kul att se Oliver, Jacob P och Axel spela tillsammans med sina övriga lagkamrater och de var duktiga också. 

Det blev inget foto på publiken denna gång men Agneta, Anders, Camilla, Christina, Patrik m.fl var också på plats förstås. ⚽ ⚽  = fotboll

En nöjd Oliver.


Axel med en "Limhamnare".


Jacob P. 





Jacob är redo.

Eftersom Camilla som annars är lagets flitiga fotograf,
 inte hade med sin kamera så tog jag några extra foton. 




Hemma igen så blev det supergod mango-passion juice som smakade extra bra ur min nya bringare (inköpt i Stockholm för en vecka sedan). Johanna och jag har väntat länge på att den åter skulle finnas på HM Home. Den har varit slutsåld så länge men nu bara stod den där på hyllan. Fin med "bubblor" och enkel guldkant och perfekt till juice, saft eller vatten förstås.
Det får bli dagens lilla tips. Finns förstås även på HM:s nätbutik
om den inte redan är slutsåld förstås.    


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar