lördag 31 augusti 2013

Godis och filmkväll och ett och annat tips.


Nu börjar det närma sig lördagskväll hos oss. Johanna har åkt till Lund för att festa loss på Lunds Nation ikväll. Hon ska övernatta hos brorsan för att sedan vara på plats igen på nationen i morgon förmiddag. Då ska hon tillsammans med bl.a Jakob och Maria servera brunch där. Bacon och äggröra och annat gott.  

Johanna passar på att ha sommarkläder så länge det är augusti månad i alla fall. 

Konstnärligt lackerade naglar.

Mårten och jag ska ha en lugn hemmakväll och äta godis och titta på Hypnotisören med bl.a Micke Persbrandt och Lena Olin.
Vi är dock ännu mätta efter de stooora hamburgare som vi åt ikväll. Vad sägs om nötfärsburgare med bröd, smörbrynta tomater och lök, sallad, hemmagjord dressing och ost. Ett glas iskall coca cola till=GOTT.   

Jag har valt lösgodiset och då blir det mest choklad också de supergoda lakrits-mintstängerna.

Ha nu ni också en riktigt härlig lördagskväll var ni nu än befinner er så hörs vi igen i morgon.

Ett litet tips inför morgondagen, förresten..... Då är det nämligen dags för Katrinetorps Skördefest och det är så trevligt.  Massor med blommor och frukt och grönsaker att köpa med hem, möjlighet att titta in på den vackra herrgården, försäljning av goda ostar och charkuterier, härliga butiker och sist men inte minst Josef Frank utställning direkt från Svenskt Tenn. Vad sägs om detta????? Vi kanske ses.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar