tisdag 19 november 2013

Bokklubb.

Välkommen andra dagen i denna höstvecka. Grått och regnigt väder har vi här i Skåneland idag. 

Igår kväll var jag på trevlig bokklubbskväll i Malmö. Vi blev mottagna med skumpa från Alsace med goda kalkonfyllda smördegsrullar.  
God mat och dryck i kombination med vacker inredning och trevliga människor gjorde denna vanliga måndagskväll till en festkväll.



Vi blev bjudna på färsk pasta med god sardell-kaprissås med sallad från "vårt" favoritfat. Till detta serverades surdegsbröd och rikligt med parmesanost.Gott vin till detta fulländade måltiden. 



För att vi skulle få även vårt sötbehov tillfredsställt så serverade Ing-Marie kladdkaka med grädde och hallon till kaffet.



Vi passade på att gratta vår kära Mia som fyllde jämnt för några veckor sedan. Hon blev glad över sitt fat i passande färg. 



Mia med sitt fat....
Efter en trevlig kväll med mycket prat (ja, vi pratade lite om boken också faktiskt) så tackade vi för oss och begav oss hemåt.  
Klassisk och snygg inredning. 


Boken som vi ska läsa nu är skriven av Nobelpristagaren Alice Munroe. Ska bli trevligt att stifta bekantskap med denna omtalade och prisade författare.

Jag hoppas att ni har det bra. Ikväll ska jag susa vidare till en kväll med "Blommor och vin" tema och inbjuden författare. Jag är inbjuden till Tolvan i T.Hällestad.  
Vi hörs lite senare igen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar