söndag 18 maj 2014

Lundakarnevalen.....


Vi var självklart och upplevde karnevalsstämningen och tittade på karnevalståget i Lund denna vackra lördag. Sol, blå himmel, skir grönska, massor med människor i alla åldrar och mååånga glada karnevalsdeltagare.  
Jag fick ögonkontakt med den här lille söte killen. Ja, karnevalen är verkligen en folkfest för ALLA åldrar.

Den ensamma Uppsalastudenten är en klassiker. Här står han med partyhatt och tuta och försöker göra det bästa av situationen. Denna bild är speciellt till dig, Maria.... 

Karnevalsvitsigt.....

Populärt med selfies.....

Folkvimmel i strålande solsken, precis som det ska vara... 

Jag själv, med randig hals. Jag lyckas aldrig få en jämn solbränna på halsen.  

Maken försöker lokalisera sonen.

Och titta, där kommer han ju.....

Yes, vi har lyckats samla båda barnen en liten stund.


Jakob jobbar på karnevalen, men en liten stund med familjen hade han tid med.  

Visst är det något speciellt med Lundakarnevalen.
Vi har varit på alla karnevaler sedan 1986. Då var maken aktiv som clown i det årets cirkus och jag var där och festade med kompisar. Minns ni Lisa och Kylle???
Minns  också karnevalen 1994, då Jakob och Johanna var tre resp. ett år. Då var vi där med Ulf och Christina och deras barn i precis samma ålder som våra.

Vi åkte hem igen till våra solstolar när den sista karnevalsvagnen lämnat Valvet ( där vi stod) och efter en trevlig pratstund med Jakob.
Efter en "tupplur" i solen var det dags för mig att besöka karnevalen igen, denna gång som socialtjänstens utsända nattvandrare. Lite bilder från kvällen kommer lite senare under dagen.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar