tisdag 10 september 2013

Det var en gång ett litet träd.....

Idag vaknade man till solsken igen och det är ju såå härligt. 
Jag måste bara berätta att i fredags när jag var på Botaniskan i Lund så såg jag två jättefina gulblommande små träd. De var till salu och priset var inte högt. Tänkte dock "nej, var ska jag ha det trädet " och köpte det inte. Lite ovanligt att jag tänker så, men nu gjorde jag det i alla fall. 

Ångrade mig dock när jag såg vad liknande träd kostade i Flyinge på lördagen. När jag fick kontakt med Botaniskan var självklart båda träden sålda på växtmarknaden. Grrr, nu ville jag ju ännu hellre ha ett. Ni vet hur man är....
Jag fick mobilnumret till Åke, ansvarig för träden på Botan. Ringde upp honom och förklarade det hela. Då säger denna vänliga själ att jag har ett sådant träd till "behind the scenes" (riktigt så sa han kanske inte) Han hade egentligen inte tänkt sälja detta men eftersom jag var så trevlig så skulle jag få köpa det. Det är liiite mindre än de andra som såldes så du får det för halva priset,sa han. Vilken solskenshistoria.
I morgon ska jag åka och köpa det lilla trädet av min nya "vän" Åke..... Jag ska vårda trädet ömt, det har jag lovat.... I morgon kommer en bild på trädet. 

Har precis kommit hem efter en lååång arbetsdag som avslutades med en kort presentation på ett föräldramöte. 
Nu har jag plockat med mig en bukett blommor in från trädgården och skall njuta av en kopp kaffe i mina söta koppar. En halv alldeles färsk äppelmunk ska jag också unna mig. 


Mmmm,vad gott kaffet smakade i dessa tunna och fina koppar.

Johanna fick 1,5 och jag fick en halv. Mårten fick glass.

Rosenskära,vackra sensommarblommor i lila-rosa-vita nyanser. 

Det här vackra tyget köpte jag i somras. Vet inte riktigt vad jag ska använda det till ännu. Kanske ni har några förslag,kära läsare??

 

     Här nedan har vi dagens sömntuta.........


Så här brukar det se ut när vi tittar på TV i sovrummet. Sådan herre, sådan katt.....Samma stil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar