söndag 8 september 2013

Tredje delen av cykelfesten hemma hos oss samt dans på Gästis..

När vi umgåtts och haft trevligt hos Eva och Torbjörn var det dags att cykla hela den låååånga vägen hem till oss. Jag fixade kaffe och serverade desserten som bestod av citron-limepaj med vispad grädde, dessertvin och kaffe. Vi hade några trevliga timmar tillsammans innan  det var dags att hoppa på cyklarna igen och bege sig till Dalby Gästis där festen fortsatte.   


Pajerna med spröd mördegsbotten och len citronkräm. 
Några av gästerna och Mårten, precis innan vi skulle sätta oss till bords.  Våra gäster älskade pajen och det var så roligt.
Nu har vi kommit fram till Dalby Gästis, där kvällen fortsatte med dans till liveband med sex superduktiga medlemmar,öl,vin och glada festdeltagare. Här är det Johan och Sofie på dansgolvet.  
Maken,jag, Git,Hasse och Johan i dansens virvlar......
Stefan och Maria. 
En av sångarna i Ystads eminenta Rockorkester.
Jättebra musik och superkul att dansa men det var så jädrans varmt. Alla svettades och det gick åt åtskilliga öl, många glas vin och vissa drack t.o.m vatten (ryktades det om).  Hehe!!
Vi önskade rocklåtar och bandet kunde spela dem alla.
All night long.....
Dalby Gästis, by night.
Nu ska maken och jag cykla hem i den ljumma sensommarnatten.
                            Tack alla för en härlig eftermiddag och kväll med följande innehåll: Vackert                                     sensommarväder, glada människor, god mat, heminredning (lite Halv åtta hos                                   mig stuk), motion,dans till jättebra musik och flera nya och trevliga                                                     bekantskaper.

3 kommentarer:

  1. Haha...vi kom inte på gästis....febern steg, så i stället för dans blev det sängen........bra bilder Anneli ...då ser vi hur roligt avslutades festen...vad var det för band?---

    SvaraRadera
  2. Så synd att du fick feber igen, Kristina!
    Det var ett superbra band från Ystad som heter Ystad Rockorkester. Sexmannaband som kunde spela allt som vi önskade.
    Krya på dig nu och kram

    SvaraRadera
  3. Så synd att du fick feber igen, Kristina!
    Det var ett superbra band från Ystad som heter Ystad Rockorkester. Sexmannaband som kunde spela allt som vi önskade.
    Krya på dig nu och kram

    SvaraRadera