lördag 4 januari 2014

Promenad, bilkörning och lite annat.

Hej på er alla! Hoppas att ni har haft en fin lördag och att ni har en ännu bättre lördagskväll! Maken och jag har varit i Lund och promenerat i Professorsstan idag i det vackra och soliga vädret. 
Så vackra fönster på denna villa. 

Stor enfamiljsvilla! 

Det här huset gillar vi båda två.

Efter den soliga promenaden blev det bilprovning av några olika bilmärken. Vi är i bilköpartankar och ska försöka att inom en snar framtid slå till. Grrr,  lite svårt att välja.
Det finns några olika som vi funderar på.

g





När vi kom hem och såg våra fönster i solskenet blev det fönsterputsning (igen) denna vinter. Musse sitter  och tittar intresserat när Husse putsar.


Nu har vi ätit middag, och haft frågesport hela familjen. Snart blir det en gammaldags dessert, nämligen bryle´pudding med karamellsås. Det är en av Johannas favoritdesserter.

Ha nu en skön kväll. Ett litet tips när det gäller val av TV-program denna kväll så tror jag att dramaminiserien på Svt , 21.00 är bra.
Kramelikram på er.....

1 kommentar:

  1. Härliga bilder...ledig och trevlig dag med underbart väder för en promenad....vad kan man önska sig mer.... Anneli...och mysigt avslutning av dagen med dresser....Mmm...låter gott!!!!!!!......:)

    SvaraRadera