tisdag 21 januari 2014

Tårta,tal, sång,pianospel och bildkavalkad.

Dags för kaffe, tårta, chokladbiskvier och avec. 

Min mors berömda och uppskattade mördegstårtor.

Whisky och vit chokladlikör.
Chokladbiskvierna. 
Johanna och Mårten serverar kaffe till Kerstin.
Det var många som hade förberett små överraskningar till mig under kvällen. Bl.a så spelade Lasse så vackert på flygeln och sjöng en egenhändigt komponerad låt. Tack käre Lasse!  

Lilla sötnosen Annabelle spelade "Happy Birthday" för sin faster och gudmor. Så fint. Efter denna rev hon även av " Mamma Mu" Hehe....

Ann och Håkan höll ett vackert tal skrivet som en dikt. Jag fick även en "tjusig" tavla med vitsig text. Tack mina vänner!!!

Vad är det Håkan ska hitta på nu, ser jag ut att tänka!   
Här är det käre maken som håller sitt fina tal till mig och även visar ett bildspel med bilder från att jag var liten och framåt under 50 år. Tack för allt detta min make! 

Vårt stora och glada Dalbygäng sjunger här en vacker sång med träffsäker text. Tusen tack för detta säger, den nöjda jubilaren!! 

Det blev kramkalas efter avslutad sång. 

Ett ögonblick på tu man hand med Mårten. 

Min fina väninna, Pia håller ett innehållsrikt tal till mig baserat på hela alfabetet. Tack för detta!!

Några av mina kära kolleger kom och även de hade komponerat ihopa en skojig "mitt i prick"sång. De känner sin kollega väl,minsann.

Här är det Mårtens bildspel som fångar gästernas intresse.

Sist men inte minst så höll min kära dotter Johanna ett bejublat tal skrivet som en dikt med rim. Till detta visade hon väl valda bilder. Johanna fick så mycket beröm av alla och allra mest av mig förstås. Jättebra,Johanna!!!

Ja,kvällen var fylld av glada upptåg och överraskningar.
 Underbart att bara njuta av allt och  inse vilken lyckligt lottad person man är med så många fantastiska människor i sin omgivning. Ingen nämnd,ingen glömd men främst tänker jag förstås på maken, våra fina barn, föräldrar,min bror med familj,svärföräldrar,övrig släkt och alla fina vänner som jag har.

Tusen tack till alla som kom och firade mig på ett så fantastiskt härligt sätt och för alla som har grattat på andra sätt genom mail, kort, sms, via Facebook, på mina arbetsplatser, blomsterbud m.m.
Jag får fortfarande presenter så här flera dagar efter min födelsedag! Helt underbart!

Nu ska jag avsluta detta inlägg. Nu är nämligen tårtorna till morgondagen klara och sängen kallar. Gonatt och kram på er alla!
I morgon hörs vi igen och då kommer avslutningen från festen.So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar