torsdag 4 april 2013

Homeparty.

Idag var det en ledig och skön dag. Den inleddes med frukost i lugn och ro med bara katten och dagstidningen som sällskap. Sen blev det städning och fix med lite av varje. Kastade ut halvvissna påskblommor och tog bort de sista påsksakerna. 

När Johanna kom hem från sitt arbete fixade jag våfflor till oss. Det var "nyttiga" våfflor med bara lite rårörd hallonsylt. Vi var båda sååå sugna på något gott till fikat. 

När jag stod och stekte köttbullar dök en gammal kompis till Mårten upp. Han höll mig sällskap under matlagningen och han fick även provsmaka förstås.

Mmmm,mammas köttbullar räckte till ett helt gäng...
Sen blev det stressigt att hinna till Lund med mat till sonen, sen vidare och hämta upp Ann för att sedan hinna till Lisas inredningsparty. Okej, vi blev tio minuter försenade men efter lite skumpa och cider för chauffören ( jag) kändes allt bra. 

Madeleine, ZBH:s excellenta försäljare och min kompis Ann. 
Vi damer blev inspirerade av Madeleine som berättade om ZBH:s vårkollektion.  Zelected by House är inredning via homeparty.  Jag har redan haft två partyn och funderar på att ha ett till i maj månad.
Det blev några inköp, trevligt mingel och god ost med kex och päron.  


Ann och Lisa, mina fina väninnor och i mitten en annan trevlig tjej som liksom vi andra gillade ZBH.

De här fina blanka krukorna köpte Ann och jag. De blir perfekta till en myrten eller kanske en kryddväxt. De heter nämligen "Herbs". 
Kvällens värdinna var min "gamla" vän Lisa. Här sitter hon på sin altan med ett glas skumpa.
Tack för en trevlig kväll,Lisa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar