tisdag 16 april 2013

Tisdagsstek och gammal byrå.

Idag kom solen fram efter lunch och det var en härlig vårtemperatur även idag,ca 15 grader mitt på dagen.  

Idag tänkte jag visa några bilder på vår gamla, ärvda byrå med en antik spegel till. Den har varit placerad på många olika ställen i vårt hus. Den är tung att förflytta men har som tur är en avtagbar marmorskiva. Det är en fördel att kunna förflytta den separat. Puh! 



Just nu står byrån i vardagsrummet på andra våningen och den har ju nu fått sällskap av den nya fåtöljen. Nu ska jag bara hitta en lämplig läslampa till också. Sen är det fritt fram att ta en bok och slå sig ner för en mysig lässtund. 
M brukar dock säga att en hel del av våra sittplatser används ganska sällan. Han har lite rätt i detta, för man har ju sina favoritmöbler, där man helst slår sig ner.    

Nu ska jag gå och tillaga middagen och på menyn idag står söndagsstek (fast det är tisdag).
Mums,så gott det blev....

Promenad i det fina vädret ska också hinnas med innan det är dags att sjunka ned i TV-fåtöljen. Jag har en del som jag skall titta ikapp på Play ikväll.
Det är bl.a Elementary (S.Holmes och riktigt bra) samt några program från i lördagskväll t.ex  "Unge kommissarie Morse". Jag ska dessutom resa till Oxford senare i vår där serien utspelas och då är det extra roligt att ha sett den.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar