torsdag 16 maj 2013

Passärende och modell för en dag.

Idag är det torsdag.Förlåt för att det inte blev något blogginlägg igår men jag hann bara inte.

Jag vill dock gärna visa er vad som mötte mig på Mårtenstorget i Lund igår.
Jisses, så mycket gott som hade bullats upp i långa rader.Det var kakor,bullar,choklad,diverse maträtter,fantastiska marmelader från England och härliga ostar från Frankrike,underbara krukväxter till superpriser och mycket, mycket annat.
Vilken överraskning när man bara gick dit för att köpa en bukett blommor och lite frukt med hem efter  handledningen i Lund.       
Njut av bilderna nedan och vet ni vad som är det bästa.  NI kan gå dit idag eller i morgon för så länge är "torghandlarna" kvar. Bra,va....?
Med lite extra godsaker, en jättefin hortensia samt en vit krukros begav jag mig mot Nyvångskolan och Dalby igen.                                                           


Så här vacker är det på vägen mellan Dalby och Lund just nu. Glöm inte att njuta,,säger jag till mig själv och er också av den fina tid som är nu. Okej, jag lovar att jag inte ska ta några fler foton när jag kör samtidigt. Kunde bara inte låta bli....
Johanna i trädgården denna dag.

Nej, nu ska vi gå in.....


Efter en snabb middag igår kväll körde jag in till Lund för att ordna nytt pass inför Englandresan. Ni kan tänka er at jag fick en smärre chock när jag tittade på mitt pass och insåg att det gick ut (I FÖRRGÅR). Kvällsöppet för passärenden till 19.00. i Lund och det blev raka vägen dit. Hann dock först med en liten avstickare till Stortorget i Lund där sötaste Annabelle gick modell för barnklädesaffären "Barnsligt". Jag fick en varm kram av henne när jag kom dit. Det blev några foton av henne och hennes små modellkompisar och sen PASSET nästa.    
Min lilla mor och Henning var förstås också på Stortorget för att titta på syrran resp. barnbarnet.

 Annabelle vet att hon måste ställa upp på diverse foton när faster Anneli kommer och hon poserar och ler direkt. Hihi.

Söt klänning på söt tjej.

Fyra små modeller för en dag.  
Vet ni vad,jag hann fixa ett nytt pass. Passfotot kommer jag INTE att visa er. Nu håller vi tummarna för att passet hinner bli klart innan vi åker. OM inte så måste jag ordna ett provisoriskt i Malmö. Den trevliga kvinnan hos polisen skulle också hålla tummarna. Som vi skrattade båda två åt stressen och åt mitt passfoto. (i alla fall, jag) Hon var snäll så hon skrattade inte åt just det.

Nu ska jag och Musse (katten alltså) gå och äta frukost och jag hoppas att ni alla får en finfin dag! Vi hörs lite senare.....

2 kommentarer:

  1. Love your blog Anneli! Love to see my kids. Thanks!
    ps.- I cannot wait to see your pass foto;-)

    SvaraRadera
  2. Thanks, my dear "sister in law". MAYBE you can see my pass photo next week. Hihi!!! Sleep well and give the the kids a hug from me.

    SvaraRadera