fredag 10 maj 2013

Räkmackor och fredagslugn.


Ikväll har maken och jag ätit goda räkmackor och pratat om veckan som har gått. Johanna är på 20-årskalas och Jakob umgås med kompisar och flickvän i Lund.  Familjens katt har krupit in under sängöverkastet och tar sig en kvällslur. Det är nog bara för att hon ska orka busa hela natten,vilket händer väldigt ofta.

Kvällen kommer att ägnas åt lite TV( dock inte Let´s Dance) Jag är uppriktigt trött på detta program. Nej, det blir nog ett avsnitt av "Unge Kommissarie Morse". Jag gillar engelska deckare och jag tänkte att det kan vara roligt med lite Oxfordinspiration inför den stundande Englandsresan då vi bl.a ska till just Oxford.

Jag har också lite nya inredningstidningar att roa mig med bl.a Hem och Antik som kom i onsdags men som jag inte orkat läsa förrän nu. Jag gillar verkligen denna tidning med vackra reportage om gamla ting och från inspirerande hem. 



I morgon ska det bli trädgårdsarbete och annat pyssel här. Kom just på att jag kanske måste ut och vattna lite nu. Jaja, jag får se......  Det klarar sig nog tills i  morgon.
Nej, nu får jag nog sluta skriva och sätta igång med det som jag har tänkt. Innan fredagströttheten lägger sig över det  Rignellska hemmet.
Ha en skön kväll så hörs vi i morgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar